NHL: Buffalo si upísalo O'Reillyho na sedem rokov

NETKY.SK • 4 Júl 2015, 11:04 • 2 min
NHL: Buffalo si upísalo O'Reillyho na sedem rokov

BUFFALO - Predstavitelia zámorského hokejového klubu Buffalo Sabres si na sedem rokov upísali útočníka Ryana O'Reillyho. Informoval o tom oficiálny web NHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročného Kanaďana získalo Buffalo koncom júna z Colorada, kde v minulej sezóne odohral 82 stretnutí a nazbieral 55 bodov (17 gólov a 38 asistencií). "Sme radi, že sme si Ryana zabezpečili na dlhé obdobie. Hneď, ako sme ho získali, vnímali sme ho ako niekoho, kto môže náš tím posunúť dopredu. Stále je to mladý hráč, no veríme, že v nasledujúcich rokoch prinesie do mužstva nový impulz. Výsledkom našej dôvery je tento kontrakt," uviedol generálny manažér klubu Tim Murray.

 

Finančné detaily zmluvy nie sú známe, podľa Sportsnet by si mal O'Reilly prilepšiť o 52,5 miliónov dolárov, čo predstavuje ročný príjem vo výške 7,5 miliónov. Svoju kariéru v zámorskej profilige odštartoval v roku 2009, keď si ho Colorado vybralo v druhom kole draftu. Za šesť sezón v drese Avalanche odohral 427 zápasov, strelil 90 gólov a celkovo mu na konto pribudlo 246 bodov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies