NHL: Budajov konkurent sa pomaly vracia do bránky

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 11:45 • 2 min
NHL: Budajov konkurent sa pomaly vracia do bránky

MONTREAL - Hokejový brankár Carey Price z Montrealu Canadiens urobil v utorok ďalší krok k návratu po zranení, počas ktorého je jednotkou v bránke klubu NHL Slovák Peter Budaj.

slovakia

left justify in out

Gólman absolvoval utorkový tréning, pri ktorom na rozdiel od predchádzajúcich išiel do rozkľaku. Price sa delil na jednom konci klziska o bránku s Dustinom Tokarským, na opačnom bol Budaj. Dvadsaťšesťročný Kanaďan absolvoval niektoré cvičenia s trénerom gólmanov Stephanom Waitom.

 

Price sa pôvodne zranil počas zimných olympijských hier v Soči. Na prvom poolympijskom tréningu sa mu obnovili problémy v dolnej časti tela a od 3. marca bol na listine zranených. Trénera Canadiens Michela Therriena neteší, že Price sa zranil práve na olympijskom turnaji, ale na druhej strane vie, že skúsenosť a úspech jeho zverenca bude benefitom pre celý tím v dlhodobejšom horizonte. Zatiaľ nie je isté, ktorý z brankárov pôjde na ľad v stredajšom zápase proti Bostonu. Price sa pravdepodobne štartu dočká až počas víkendu v sobotu proti Ottawe alebo o deň neskôr proti Buffalu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies