NHL: Budaj dostane opäť šancu v bránke Montrealu

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:42 • 2 min
NHL: Budaj dostane opäť šancu v bránke Montrealu

MONTREAL - Hokejista Peter Budaj dostane v piatkovom zápase NHL proti Columbusu štvrtú šancu v bránke Montrealu v tejto sezóne.

slovakia

left justify in out

Banskobystričan sa doteraz podieľal na dvoch víťazstvách Canadiens a v stretnutiach, v ktorých nastúpil, inkasoval v priemere 1,34 gólu. Tréner Michel Therrien chce dať priestor na oddych pre tímovú jednotku Careyho Pricea, ktorý by mohol chytať v sobotu proti New York Rangers. Pre Budaja to bude ôsmy zápas v kariére proti Columbusu.

"Budem pripravený. Čaká nás veľký duel. V posledných šiestich stretnutiach sme nedosiahli dobré výsledky, potrebujeme sa zlepšiť. Vieme, že musíme zvíťaziť a zbierať body, každý jeden je dôležitý. Columbus bude pre nás ťažký súper, v bránke má skvelého Sergeja Bobrovského," uviedol pre CBS Sports Budaj, ktorý bude čeliť aj pokusom Mariána Gáboríka. Slovenský útočník Blue Jackets nebodoval už v siedmich stretnutiach po sebe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies