NHL: Brodeur si pravdepodobne predĺži kariéru

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 10:42 • 2 min
NHL: Brodeur si pravdepodobne predĺži kariéru

NEWARK - Dnes už legenda zámorských hokejových klzísk Martin Brodeur by chcel odchytať ešte jednu sezónu. Zatiaľ to ešte nie je definitívne rozhodnutie, ale všetko smeruje k tomu, že 41-ročný gólman New Jersey Devils by si ešte rád predĺžil kariéru.

slovakia

left justify in out

 "Myslím, že áno," povedal podľa NJ.com Brodeur na otázku, či bude chytať aj vo svojej 22. sezóne v kariére v NHL. Kanaďan však odmieta hovoriť o svojej budúcnosti v definitívnych reláciách. Najskôr chce dokončiť súčasný ročník. "Počkám na koniec sezóny, potom si zoberiem nejaký čas a definitívne sa rozhodnem," doplnil Brodeur, ktorý je v súčasnosti v dobrej forme a stále môže ponúknuť zamestnávateľovi veľa. 

 

Doteraz si v NHL obliekal len dres New Jersey. V lete sa stane voľným hráčom a môže odísť do iného klubu. Brodeur sa zaoberá aj touto možnosťou: "Hovoril som o tom s mojím bývalým spoluhráčom Davidom Clarksonom. Bavili sme sa o tom, ako je v Toronte. Dostal som veľa informácií. Mám veľa priateľov, ktorí hrali v mnohých kluboch a pýtal som sa ich na názory. Teraz viem však jediné: ešte stále netuším, či budem ďalej chytať a kde to bude," doplnil Brodeur, ktorý si nechá poradiť aj od rodiny. Jeho potomkovia vraj chcú, aby ďalej hral hokej, len sa nevedia zhodnúť kde. "Dvojčatá chcú, aby som išiel do Minnesoty, ďalšieho syna to zasa ťahá do Ottawy," smeje sa brankár. Dvojčatá Jeremy a William Brodeurovci hrajú za juniorský tím v štáte Minnesota, najstarší potomok Anthony zasa za Gatineau Olympiques v QMJHL. Informácie zverejnili weby NJ.com a NHL.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona