NHL: Brankár Quick podstúpil operáciu zápästia

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 09:43 • 2 min
NHL: Brankár Quick podstúpil operáciu zápästia

LOS ANGELES - Americký hokejový brankár Jonathan Quick z klubu Los Angeles Kings absolvoval v utorok operáciu zápästia, po ktorej sa bude zotavovať približne desať až dvanásť týždňov.

slovakia

left justify in out

Opora úradujúceho šampióna NHL utrpela zranenie počas druhého kola play off v sérii proti rivalovi z Anaheimu. Napriek tomu Quick nevynechal vo vyraďovačke ani jeden zápas a doviedol "kráľov" k Stanleyho poháru.

 

Dvadsaťosemročný spoluhráč Slováka Mariána Gáboríka dochytal play off so zranením, no po skončení sezóny musel podstúpiť chirurgický zákrok. Zotavovať sa po ňom bude v podstate celé leto a do plného tréningu sa vráti tesne pred začiatkom prípravného kempu, ktorý Kings odštartujú 18. septembra. Quicka sužovali v uplynulej sezóne aj problémy so slabinami. Informáciu priniesol portál TSN.ca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona