NHL: Brankár Bishop musí na operáciu zápästia

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 12:55 • 2 min
NHL: Brankár Bishop musí na operáciu zápästia

TAMPA - Hokejový brankár Ben Bishop z klubu zámorskej NHL Tampa Bay musí ísť na operáciu roztrhnutých väzov v zápästí. Zranenie utrpel ešte pred All-star víkendom koncom januára.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu odohral v uplynulej sezóne profiligy 63 duelov, v ktorých dosiahol 37 víťazstiev, päť shutoutov priemer 2,23 gólu na zápas a 92,4-percentnú úspešnosť zákrokov. "Celú druhú polovicu sezóny som odohral so sadrou na zápästí," uviedol pre nhl.com.
     

Bishop si navyše pred záverom základnej časti vykĺbil rameno a tak vynechal posledné tri stretnutia a následné prvé kolo play off, v ktorom Tampa podľahla Montrealu 0:4 na zápasy.
     

Operáciu absolvuje na budúci týždeň a rehabilitácia by mala trvať približne tri mesiace. "Zaberie to celé leto, no musí sa to napraviť. Bolí to, musel som sa naučiť hrať trochu inak," dodal dvadsaťsedemročný americký brankár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies