NHL: Boyle sa môže stať spoluhráčom Haláka s Višňovským v NY Islanders

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 09:54 • 2 min
NHL: Boyle sa môže stať spoluhráčom Haláka s Višňovským v NY Islanders

NEW YORK - Klub zámorskej NHL New York Islanders získal práva na hokejistu Dana Boylea zo San Jose za voľbu v 5. kole budúcoročného draftu, ktorá sa v prípade podpisu zmluvy zmení na výber v 4. kole.

slovakia

left justify in out

Skúsený kanadský obranca by sa mal stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom, v prípade dohody s Islanders sa ale stane v drese "ostrovanov" spoluhráčom slovenského dua Jaroslav Halák - Ľubomír Višňovský.

 

Tridsaťsedemročný Boyle sa stal lídrom štatistík spomedzi všetkých bekov v mužstve "žralokov" v uplynulej sezóne. V 75 zápasoch nastrieľal 12 gólov a celkovo získal 36 kanadských bodov. V profilige odohral doposiaľ 954 duelov v dresoch Floridy, Tampy Bay a San Jose. V celkovej štatistike najlepších obrancov v histórii súťaže mu patrí 46. priečka so ziskom 561 bodov. Za 15 rokov v NHL sa mu nepodarilo získať Stanleyho pohár, úspechy však dosiahol na medzinárodnej scéne. S Kanadou získal zlato na domácej olympiáde vo Vancouveri pred štyrmi rokmi a z roku 2005 má v zbierke strieborný kov zo svetového šampionátu vo Viedni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies