NHL: Boyle nastúpi na prvý zápas Rangers proti Tampe Bay

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 10:05 • 2 min
NHL: Boyle nastúpi na prvý zápas Rangers proti Tampe Bay

GREENBURH - Obranca zámorského hokejového klubu NHL New York Rangers Dan Boyle nastúpi na prvý zápas finále Východnej konferencie proti Tampe Bay Lightning, ktorý sa uskutoční už v sobotu o 19:00 SELČ. Boyle nedohral siedmy zápas s Washingtonom Capitals a jeho štart bol otázny.

slovakia

left justify in out

"Všetko je v poriadku," povedal tréner "jazdcov" Alain Vigneault na margo Boyleovho stavu. Skúsený obranca odstúpil zo štvrtkového rozhodujúceho duelu proti Capitals v polovici tretej tretiny po tvrdom náraze Brooksa Orpika. Boyle dostal zásah do hlavy a z ľadu sa ťažko dvíhal. Napokon odkorčuľoval po svojich, ale do zápasu, ktorý Rangers vyhrali 2:1 po predĺžení, sa nevrátil.

 

New York sa stále musia zaobísť bez nórskeho krídelníka Matsa Zuccarella, ktorý v piatom zápase série 1. kola proti Pittsburgu Penguins utrpel zranenie hornej časti tela. Je však nádej, že sa rýchly útočník ešte vráti. Zuccarello už korčuľoval s tímom a Vigneault nevylúčil jeho štart v sérii proti "bleskom".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies