NHL: Boston vyhral v Montreale 1:0 po predĺžení, Kings padli s Anaheimom

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 07:35 • 2 min
NHL: Boston vyhral v Montreale 1:0 po predĺžení, Kings padli s Anaheimom

NEW YORK - Hokejisti Bostonu zvíťazili vo štvrtom stretnutí semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL na ľade Montrealu 1:0 po predĺžení a vyrovnali stav série na 2:2 na zápasy. O triumfe hostí rozhodol na začiatku predĺženia Matt Fraser.

slovakia

left justify in out

Fraser debutoval v play off NHL, keď ho len v stredu povolali z farmy v Providence (AHL). Kapitán "medveďov" Zdeno Chára odohral vyše 24 minút, jeho krajan, obranca Andrej Meszároš, nenastúpil. V bránke domácich nedostal šancu Peter Budaj. Zápas číslo 5 je na programe v Bostone v noci na nedeľu.

 

V treťom súboji semifinále Západnej konferencie sa zastavila víťazná séria Los Angeles Kings, ktorí prehrali doma s Anaheimom 2:3. Domácim nestačila k úspechu ani asistencia slovenského útočníka Mariána Gáboríka, už štvrtá v priebehu play off. Los Angeles tak prerušili šnúru šiestich výhier, ktorú ťahali od otočenia série so San Jose z 0:3 na 4:3, keďže získali pre seba aj prvé dve stretnutia semifinále s Anaheimom. Ducks znížili stav v sérii na 1:2, zápas číslo 4 sa bude hrať opäť v Staples Center v noci na nedeľu.

2. kolo play off NHL
štvrtý zápas semifinále Východnej konferencie
Montreal - Boston 0:1 pp
/na zápasy: 2:2/

 

 


tretí zápas semifinále Západnej konferencie
Los Angeles - Anaheim 2:3 (za domácich GÁBORÍK 0+1)
/na zápasy: 2:1/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies