NHL: Boston vo štvrtok prvý raz od októbra asi už s Chárom

NETKY.SK • 11 December 2014, 13:12 • 2 min
NHL: Boston vo štvrtok prvý raz od októbra asi už s Chárom

BOSTON - Slovenský obranca Zdeno Chára sa pravdepodobne už vo štvrtok vráti do zostavy Bostonu Bruins v zámorskej hokejovej NHL doma proti Chicagu Blackhawks.

slovakia

left justify in out

Kapitán "medveďov" vynechal ostatných 19 duelov pre poškodené väzy v ľavom kolene. V utorok aj v stredu však trénoval s vysokou intenzitou, referuje web profiligy.

 

Najvyšší hokejista súťaže nútene pauzuje od 23. októbra, keď sa zranil v zápase proti New Yorku Islanders. Vedenie mužstva zvažovalo, že Chára pocestuje na nedávny trip na západné pobrežie USA. Napokon však v Bostone uprednostnili dôkladnejšiu rekonvalescenciu. 

 

Tridsaťsedemročný trenčiansky rodák Chára zaznamenal v tejto sezóne dva góly, jednu asistenciu, dva mínusové body, šesť trestných minút a 28 striel. Zranenie si zrejme privodil pri snahe bodyčekovať Johna Tavaresa. Krátko po tejto zrážke odstúpil zo spomenutého zápasu s Islanders a už sa doň nevrátil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona