NHL: Boston sa vo všetkom zlepšil a zabodoval

NETKY.SK • 15 Október 2015, 10:19 • 2 min
NHL: Boston sa vo všetkom zlepšil a zabodoval

DENVER - Nový ročník začali troma domácimi prehrami s celkovým skóre 7:16, prvý zápas vonku však hokejistom Bostonu vyšiel na výbornú.

slovakia

left justify in out

V stredu si v Denveri poradili s Coloradom 6:2, keď pri prvých dvoch góloch asistoval slovenský kapitán Zdeno Chára. "Sústredenosť a odhodlanie nášho tímu boli skutočne veľmi dobré. Uvedomili sme si, že inkasujeme priveľa gólov a musíme venovať patričnú pozornosť hre bez puku. Hovorili sme o tom, ako s ním čo najlepšie naložiť, keď ho máme na hokejkách, aby sme súpera nedostávali do príležitostí. Celkovo sme sa vo všetkom zlepšili," poznamenal tréner Claude Julien.


Bostončania aj v stredu potvrdili dobrý vstup do zápasu, ale na prvé body v sezóne to stačilo až teraz. "Zdá sa, že úvody duelov nám skutočne vychádzajú. To sa nesmie zmeniť. Musíme však naše '20-minútové' zápasy natiahnuť na celých 60 minút," doplnil podľa nhl.com Julien. Prvou skúškou pre Bruins bude už najbližšie vystúpenie 18. októbra na ľade Arizony, ktorá zatiaľ vo všetkých troch zápasoch nového ročníka zvíťazila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies