NHL: Boston prišiel o rekordnú sériu, Kadri rozhodol o triumfe Calgary

NETKY.SK • 6 December 2022, 09:08 • 2 min
NHL: Boston prišiel o rekordnú sériu, Kadri rozhodol o triumfe Calgary

NEW YORK - Rekordná víťazná séria hokejistov Bostonu na domácom ľade od začiatku sezóny sa skončila na čísle štrnásť. Bruins o ňu prišli v noci na utorok, keď prehrali v TD Garden s Vegas 3:4 po predĺžení a samostatných nájazdoch, v piatej sérii rozhodol Reilly Smith. Slovenský útočník Adam Ružička sa tešil z výhry Calgary nad Arizonou 3:2, hostia prehrali piaty duel po sebe. Juraj Slafkovský nebodoval v zápase Montrealu, ktorý viedol nad Vancouverom po prvej tretine 4:0, no nakoniec prehral 6:7 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Slováci dnes nezabodovali

 

Dvadsaťtriročný Ružička sa predstavil v treťom útoku a odohral 14:34 minúty. Do štatistík si pripísal jednu strelu na bránku, tri bodyčeky a jeden mínusový bod. O triumfe Calgary rozhodol trojbodový Nazem Kadri, ktorý pridal ku dvom asistenciám v 56. minúte víťazný gól. Washington vyhral na ľade Edmontonu 3:2, slovenský obranca hostí Martin Fehérváry nehral pre zranenie v hornej časti tela. Brankár Jaroslav Halák kryl chrbát Igorovi Šesťorkinovi, ktorý doviedol New York Rangers k triumfu nad St. Louis Blues 6:4.

Slafkovský odohral v zápase proti Vancouveru 14:36 minút. Osemnásťročný útočník si do štatistík pripísal plusový bod a dva hity. O triumfe domácich rozhodol po trinástich sekundách predĺženia Elias Pettersson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vancouver Canucks (@canucks)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona