NHL: Boston povolal Cehlárika naspäť, nastúpi v San Jose

NETKY.SK • 19 Február 2017, 11:40 • 2 min
NHL: Boston povolal Cehlárika naspäť, nastúpi v San Jose

BOSTON - Vedenie zámorského tímu NHL Boston Bruins povolalo z farmy v Providence podľa očakávania naspäť Petra Cehlárika a slovenský hokejový útočník vyrazil na kalifornský trip.

slovakia

left justify in out

Bruins mali povinné voľno, ktoré ukončia nedeľňajším duelom v San Jose. Na ľade "žralokov" sa podľa zámorských médií predstaví aj 21-ročný Cehlárik, ktorý mal veľmi dobrý vstup do NHL a v dvoch zápasoch si pripísal dve asistencie, obe v zápase s Montrealom. Práve po tomto stretnutí ho vedenie poslalo na farmu, pretože Bruins mali voľno a nechceli, aby mladý útočník vypadol z tempa. V Providence za toto obdobie neodohral Cehlárik ani jeden zápas, ale s tímom trénoval.

 

Cehlárik odohral v prvých dvoch dueloch v priemere takmer 15 minút na zápas a dobre si sadol vo formácii s českými útočníkmi Davidom Krejčím a Davidom Pasrtňákom. "Hral veľmi dobre v oboch zápasoch, predviedol viacero pekných akcií. Je radosť s ním hrať," povedal Krejčí pre portál bigbadblog.weei.com.

 

V drese Providence Bruins odohral Cehlárik v prebiehajúcej sezóne 40 zápasov s bilanciou 18 gólov a 15 asistencií.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona