NHL: Boston Bruins vyhodil generálneho manažéra Chiarelliho

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 18:06 • 2 min
NHL: Boston Bruins vyhodil generálneho manažéra Chiarelliho

BOSTON - Hokejový klub zámorskej NHL Boston Bruins vyhodil generálneho manažéra Petera Chiarelliho. O verdikte informoval prezident Bruins Cam Neely na klubovom webe "medveďov", ktorým sa nepodarilo postúpiť do play off v tomto ročníku.

slovakia

left justify in out

Okamžite sa začne hľadať nový muž na pozíciu GM v klube, v ktorom pôsobí slovenský obranca Zdeno Chára. Správneho odborníka má nájsť šéf výkonného výboru Charlie Jacobs v koordinácii s Neelym. Realizačný tím zostáva zatiaľ bez zmeny.
     

"Ďakujeme Petrovi za služby pre Boston Bruins v posledných deviatich sezónach. Jeho práca nespochybniteľne viedla k veľkým klubovým úspechom. Cítime ale, že zmena je nevyhnutná. Okamžite začneme hľadať nového generálneho manažéra," povedal Neely.
     

Pod Chiarellim vyhral Boston Stanleyho pohár v roku 2011, získal Prezidentskú trofej v sezóne 2013/2014 a v roku 2013 hral vo finále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies