NHL: Bol to boj, priznal po návrate Gáborík

NETKY.SK • 5 November 2014, 07:27 • 2 min
NHL: Bol to boj, priznal po návrate Gáborík

LOS ANGELES - Tri týždne nútenej prestávky spravili svoje, slovenský hokejista Marián Gáborík priznal, že návrat do zostavy Los Angeles v nedeľňajšom zápase proti Caroline bol ťažký.

slovakia

left justify in out

"Bol to boj," hlásil v rozhovore pre LA Times. "Ruky a nohy spolu veľmi nespolupracovali, na tom musím popracovať." Gáborík odohral takmer 14 minút a zápasu sa už nevedel dočkať. "Cítim sa dobre, najhoršie pre hráča je byť zranený a pocit, že nemôže nastúpiť. Robil som všetko, aby som už konečne hral," pokračoval slovenský útočník. O zraneniach vie svoje, trápia ho už roky. To posledné bolo nešpecifikované, v hornej časti tela. Utrpel ho ešte v predsezónnom kempe. O tom, že v nedeľu nastúpi, sa rozhodol tesne pred zápasom, chcel už hrať, aj keď by možno ešte potreboval jeden-dva tréningy naviac. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona