NHL: Blues do konca základnej časti bez Allena a Backesa

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 08:14 • 2 min
NHL: Blues do konca základnej časti bez Allena a Backesa

ST-LOUIS - Zámorský hokejový klub NHL St. Louis Blues oznámil, že do konca základnej časti už pre zranenia dolnej časti tela nenastúpia brankár Jake Allen a útočník David Backes, ktorý má na drese kapitánske "céčko." Informáciu priniesol web stltoday.com.

slovakia

left justify in out

Allen nedochytal nedeľňajší zápas na ľade Colorada Avalanche, keď ho po prvej tretine vystriedal Anders Nilsson. V najbližších dňoch ho čakajú lekárske testy, v posledných troch dueloch pred play off proti Arizone, v Chicagu a s Washingtonom sa každopádne do bránky nepostaví. V prebiehajúcej sezóne už Allen vynechal 17 zápasov pre zranenie kolena.

 

Backes ako jeden z dvoch hráčov Blues (tým druhým je Troy Brouwer) odohral všetkých 79 doterajších zápasov, hoci v januári mal zranenie hornej časti tela. Na zápasy vtedy nastupoval bez tréningu. S 21 gólmi je druhým najlepším strelcom tímu a so 45 bodmi je v klubovej produktivite na štvrtom mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies