NHL: Bitke Budaja s Fleurym zabránili len rozhodcovia

NETKY.SK • 23 Január 2014, 13:22 • 2 min
NHL: Bitke Budaja s Fleurym zabránili len rozhodcovia

PITTSBURGH - Slovenský hokejový brankár Peter Budaj z Montrealu Canadiens sa takmer pobil s náprotivkom z Pittsburghu Penguins Marcom-Andrém Fleurym.

slovakia

left justify in out

Päť minút pred koncom stredajšieho zápasu NHL v Pittsburghu sa pred bránkou domácich strhla strkanica, ktorú Fleury sledoval len z diaľky. Po chvíľke si krížom cez hraciu plochu vymenili pár ostrých slov obaja gólmani a Peter Budaj sa rozhodol vykorčuľovať smerom k súperovej bránke. Fleury výzvu akceptoval.

Oboch brankárov napriek ich snahe dostať sa k sebe veľmi rýchlo zastavili rozhodcovia. Obaja gólmani dostali menšie dvojminútové tresty. "S Fleurym to nebolo nič osobné. Počul som, že je to sympatický brankár. Bola skrumáž na ľade, prehrávali sme 1:5 a chlapci po sklamaní ukázali veľké srdce," povedal pre NHL.com Budaj, ktorý sa do bránky Canadiens postavil v 36. min za stavu 1:5 a do konca duelu už neinkasoval ani raz z desiatich striel.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies