NHL: Bäckström nemôže šoférovať pravou rukou

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 10:21 • 2 min
NHL: Bäckström nemôže šoférovať pravou rukou

HELSINKI - Hokejový brankár Niklas Bäckström z Minnesoty Wild má problémy s poškodeným nervom v lakti a nemôže používať pravú ruku pri šoférovaní či držaní telefónu. Tridsaťsedemročný Fín sa podrobil ešte v máji operácii. V bránke sa neobjavil od 13. januára a vynechal aj play-off.

slovakia

left justify in out

"Je to trocha desivé. Dva prsty mi vôbec nefungujú, nemôžem s nimi hýbať. Prakticky nemôžem používať pravú ruku, nešoférujem ňou či nedržím v nej telefón," povedal v rozhovore pre televíziu MTV3 podľa Minneapolis Star Tribune Bäckström. Wild ešte pred súčasnými problémami uvažovali, či s brankárom nezrušia kontrakt na budúcu sezónu v hodnote 4 milióny dolárov. Pre zranenie hráča však vyčkajú do septembrového začiatku kempu.


Bäckström nastúpil v minulej sezóne v devätnástich zápasoch, inkasoval v nich v priemere 3,05 gólu a mal 88,7 %. Ak by Bäckström zotrval v Minnesote, v tíme Wild by bol v novom ročníku prakticky trojkou za Devanom Dubnykom a Darcym Kuemperom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies