NHL: Babcock vynechal Jurča zo zostavy, Slováka to má nabudiť

NETKY.SK • 6 November 2014, 08:08 • 2 min
NHL: Babcock vynechal Jurča zo zostavy, Slováka to má nabudiť

NEW YORK - Tréner hokejistov Detroitu Red Wings Mike Babcock sa rozhodol po predchádzajúcich dvoch prehrách pred súbojom s New Yorkom Rangers urobiť zmeny v zostave a na tribúnu posadil aj slovenského hokejistu Tomáša Jurča.

slovakia

left justify in out

Keďže sa do zostavy vrátil Andrej Nestrašil a prvýkrát hral aj Daniel Cleary, spoločne s Jurčom nenastúpil ani Joakim Andersson. Babcockovi sa nepáčil výkon celého mužstva v zápase v Ottawe. Na ľade New Yorku Rangers napokon Red Wings prehrali v stredu 3:4 po predĺžení.

 

Jurčo odohral v tejto sezóne za Detroit dvanásť duelov, na jeho konte sú zatiaľ len dve asistencie. "Nie som si istý, či Jurčo je ten hráč, ktorý by mal sedieť na tribúne. Je stále ešte mladý. Mnohým hokejistom sa v druhom roku v NHL nedarilo tak ako v prvom. Dnešný krok ho mohol správne nabudiť. NHL je o mentálnej tvrdosti a pripravenosti. Hráč musí nájsť spôsob, ako byť správnym profesionálom. Musí zabojovať," pripustil pre Detroit News tréner Babcock. 

 

Jurčo by mohol byť v zostave Red Wings opäť v piatok v súboji proti New Jersey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona