NHL: Arizona si udržala obranné duo Murphy - Stone

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 09:56 • 2 min
NHL: Arizona si udržala obranné duo Murphy - Stone

GLENDALE - Klub hokejovej NHL Arizona Coyotes si udržal dvoch mladých obrancov. S Connorom Murphym podpísal šesťročný kontrakt, s Michaelom Stoneom sa dohodol na ročnej zmluve.

slovakia

left justify in out

Murphy počas nasledujúcich šiestich rokov zarobí dovedna 23,1 milióna dolárov. Stone, ktorého dohoda s klubom zamedzila budúcotýždňovej arbitráži, zarobí 4 milióny. "Sme šťastní, že sme si udržali oboch chlapov. Sú to praváci a kvalita sa v tomto smere hľadá len ťažko. Obaja majú za sebou kvalitnú sezónu, v ktorej naplnili očakávania trénerov, keď z defenzívy častejšie podporovali výpadmi našu ofenzívu," uviedol podľa kanadského webu tsn.ca generálny manažér Coyotes John Chayka.

 

Dvadsaťtriročný Murphy zaznamenal v 78 dueloch uplynulého ročníka šesť gólov a jedenásť asistencií. Presadil sa aj na medzinárodnej scéne, keď za výber USA skóroval trikrát na MS v Rusku. O tri roky starší Stone stanovil s 36 bodmi kariérne maximum, keď strelil šesť gólov a pridal tridsať asistencií.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies