NHL: Arizona poslala Scotta do Montrealu, fanúšikovia sa búria

NETKY.SK • 16 Január 2016, 17:09 • 2 min
NHL: Arizona poslala Scotta do Montrealu, fanúšikovia sa búria

NEW YORK - Víkend v zámorskej hokejovej NHL so sebou priniesol aktivitu klubu Arizona Coyotes na trhu s hráčmi, do ktorej boli zapojené tímy Montreal Canadiens a Nashville Predators.

slovakia

left justify in out

"Kojoti" získali obrancu Jarreda Tinordiho a útočníka Stefana Fourniera z Montrealu, do organizácie Canadiens na výmenu putujú útočník John Scott a bek Victor Bartley, ktorého Coyotes tesne pred výmenou s Montrealom angažovali z Nashvillu za iného zadáka Stefana Elliota.


Zmena klubu útočníka Johna Scotta vyvolala v zámorí vlnu pobúrenia medzi fanúšikmi. Tridsaťtriročného krídelníka si totiž práve priaznivci zvolili za kapitána Pacifickej divízie v blížiacom sa Zápase hviezd NHL, výmenou sa však dostal do mužstva Atlantickej divízie a Habs ho navyše poslali do farmárskej AHL. John Scott v zámorskej profilige odohral zatiaľ 285 duelov s bilanciou 5 gólov, 6 asistencií a 542 trestných minút. Fanúšikovia ho v ankete posunuli navrch z recesie. Vedenie ligy v spolupráci s klubom Arizona Coyotes najprv slušne požiadalo Scotta, aby sa vzdal účasti na exhibičnom víkende. Ten to však odmietol a tak prišla výmena do iného mužstva. Zatiaľ nie je známe, ako NHL vyrieši vzniknutú situáciu. Ak by Scottovi neumožnila účasť v Zápase hviezd, môže očakávať tvrdú kritiku zo strany priaznivcov, ktorým umožnila výber kapitánov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies