NHL: Anisimov bude Columbusu chýbať dva až tri mesiace

NETKY.SK • 1 December 2014, 20:02 • 2 min
NHL: Anisimov bude Columbusu chýbať dva až tri mesiace

COLUMBUS - Zraneniami sužovaný tím NHL Columbus Blue Jackets prišiel o ďalšieho hokejistu. S natrhnutým tricepsovým svalom bude tímu dva až tri mesiace chýbať ruský útočník Artem Anisimov, ktorého klub zaradil na listinu zranených hráčov. Informoval web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný center sa zranil v sobotňajšom zápase s Nashvillom Predators, ktorý Columbus prehral 1:2. V 16-tich zápasoch v tejto sezóne strelil Anisimov dva góly a pridal štyri asistencie. V posledných dňoch sa jeho meno skloňovalo aj s možnou výmenou, podľa jednej zo špekulácií mal odísť do Edmontonu Oilers výmenou za Davida Perrona.
     

V systéme Blue Jackets je aj slovenský útočník Marko Daňo, ktorý vo svojej nováčikovskej sezóne odohral osem zápasov s bilanciou 1+1, ale od 8. novembra je na farme v AHL v tíme Springfield Falcons.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona