NHL: Ani Tatarov gól nezabránil prehre Montrealu v nočnom zápase proti Nashvillu

NETKY.SK • 15 Február 2019, 10:50 • 2 min
NHL: Ani Tatarov gól nezabránil prehre Montrealu v nočnom zápase proti Nashvillu

NEW YORK - Slovenský hokejista Tomáš Tatar sa strelecky presadil v noci na piatok v zámorskej NHL, ani jeho gól však nezabránil prehre Montrealu 1:3 na ľade Nashvillu. Bol to pre neho 18. presný zásah a 41. bod v prebiehajúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný krídelník vyrovnal v 46. min na priebežných 1:1, hráči domáceho tímu však v tretej tretine pridali ďalšie dva zásahy, Montreal sa už nepresadil. Tatar absolvoval 16:23 min a bol strelecky mimoriadne aktívny, súperovho brankára ohrozil až sedemkrát. Do štatistík si pripísal jeden plusový bod a prezentoval sa aj jedným hitom.

 

 

Víťazný gól Nashvillu strelil v 49. min Brian Boyle. Bol to jeho prvý zásah v piatom dueli v drese Predators od výmeny z New Jersey. Brankár Nashvillu Pekka Rinne kryl 34 striel hráčov súpera a pomohol svojmu družstvu ukončiť sériu troch nezdarov. Naopak, Montreal prehral druhý zápas po sebe. Nezabránil tomu ani gólman Carey Price, ktorý zneškodnil 35 pokusov domácich. Premiérový súboj od vzájomnej výmeny 29. júna 2016 absolvovali proti sebe obranca predátorov P. K. Subban a bek Canadiens Shea Weber. Pre druhého menovaného to bolo 900. stretnutie v základnej časti zámorskej profiligy. 

 

 

Ottawa v obrane s Christiánom Jarošom prehrala v Detroite 2:3 a naďalej tak zostáva na poslednom mieste ligovej tabuľky. Neuspela ani Arizona s útočníkom Richardom Pánikom, ktorá podľahla na domácom ľade St. Louis hladko 0:4. Blues potvrdili výbornú formu, pripísali si ôsme víťazstvo v rade.

 

Výsledky nočných zápasov NHL:

Columbus - New York Islanders 0:3, Florida - Calgary 3:2 pp a sn, Detroit - Ottawa 3:2,Tampa Bay - Dallas 6:0, Nashville - Montreal 3:1 /TATAR za hostí 1+0/, Winnipeg - Colorado 1:4, Chicago - New Jersey 5:2, Arizona - St. Louis 0:4, Vegas - Toronto 3:6, Los Angeles - Vancouver 3:4 pp a sn, San Jose - Washington 1:5

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies