NHL: Andrej Sekera má ortézu na pravom kolene

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 15:15 • 2 min
NHL: Andrej Sekera má ortézu na pravom kolene

LOS ANGELES - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera už s veľkou pravdepodobnosťou nezasiahne do duelov tímu zámorskej NHL Los Angeles Kings v závere základnej časti.

slovakia

left justify in out

V piatok absentoval na tréningu Kings a v Staples Centre sa objavil s ortézou na pravom kolene. Dvadsaťosemročný bek sa zranil v pondelkovom zápase na ľade Chicaga, keď mu v závere druhej tretiny jeden z protihráčov priľahol nohu. Podľa LA Times je zatiaľ otázne, či by sa v prípade postupu Kings do play-off mohol rodák z Bojníc objaviť opäť na ľade.


Sekera od februárovej výmeny odohral za Kings šestnásť stretnutí s bilanciou jeden gól a tri asistencie. Vďaka plneniu defenzívnych úloh patrí medzi opory tímu. "Je z hry von. Na ľade nebol niekoľko dní," poznamenal už pred pár dňami pre LA Times tréner "kráľov" Darryl Sutter. Ten síce odmietol špecifikovať vážnosť Sekerovej indispozície, no zámorské médiá vo všeobecnosti hovoria o tom, že nejde len o drobné poranenie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona