NHL: Anaheim bez kapitána, musel na apendektómiu

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:09 • 2 min
NHL: Anaheim bez kapitána, musel na apendektómiu

DALLAS - Bez svojho kapitána Ryana Getzlafa sa v utorok v Dallase museli zaobísť hokejisti Anaheimu. Tridsaťročný útočník odletel späť do Kalifornie, kde v stredu podstúpi apendektómiu.

slovakia

left justify in out

Nešlo o akútny prípad, slepé črevo zlostilo kanadského centra uplynulých šesť týždňov. "No, už nejaký čas ho to trápi. V klube sa teraz rozhodli, že nadišiel čas to vyriešiť," citoval server nhl.com trénera Brucea Boudreaua. Centrovi elitnej formácie Ducks Geztlafovi nevyšiel vstup do novej sezóny, v ôsmich zápasoch dosiahol iba jednu asistenciu a aktuálne má v štatistikách až päť mínusových bodov. Jeho tím v utorok viedol v Dallase 3:0, ale napokon prehral 3:4 a so štyrmi bodmi z deviatich zápasov (skóre 9:25) je na poslednej priečke v Západnej konferencii. Getzlaf bude mužstvu chýbať štyri až dvanásť dní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona