NHL: Aj Brassard má mumps, nakazil ho zrejme Crosby

NETKY.SK • 15 December 2014, 11:55 • 2 min
NHL: Aj Brassard má mumps, nakazil ho zrejme Crosby

NEW YORK - V zámorskej NHL šarapatí mumps. Po Coreym Perrym, Ryanovi Suterovi či Sidneym Crosbym diagnostikovali zápal príušných žliaz aj hokejistovi New Yorku Rangers Derickovi Brassardovi.

slovakia

left justify in out

Ako informovala televízna stanica TSN, predstavitelia "jazdcov" síce ešte nemajú v rukách výsledky lekárskych testov, no už pri pohľade na hráča im je jasné, že má mumps. Je pravdepodobné, že Brassarda nakazil Crosby, proti kapitánovi Pittsburghu nastupoval na buly v zápase, ktorý sa hral minulý pondelok.

 

"Možno ochorel preto, že sme hrali proti Pittsburghu a on nastupoval proti Sidovi. Možno ho Sid nakazil, skutočne netuším," domnieva sa tréner Rangers Alain Vigneault, ktorého citovali New York Daily News.

 

Brassard patrí ku kľúčovým hráčom ofenzívy newyorského tímu, v 27 zápasoch sezóny získal 24 bodov za 8 gólov a 16 asistencií. Podľa TSN je kanadský útočník už 14. hráčom, ktorý dostal príušnice. Chorobu diagnostikovali aj jeho klubovému spoluhráčovi Tannerovi Glassovi, najvýraznejšie zasiahla kabínu Anaheimu (Perry, Beauchemin, Stoner, Etem) a Minnesoty (Suter, Ballard, Scandella, Brodin, Folin).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona