NHL: Agent Walsh obhajuje Haláka za zápas proti St. Louis

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 09:39 • 2 min
NHL: Agent Walsh obhajuje Haláka za zápas proti St. Louis

WASHINGTON - Agent slovenského hokejového reprezentanta Jaroslava Haláka Allan Walsh sa rozhodol zastať sa svojho klienta a vyvrátil informácie zámorských médií, podľa ktorých Bratislavčan požiadal o to, aby nestál v bránke Washingtonu v utorňajšom zápase NHL na ľade St. Louis.

slovakia

left justify in out

Blues len pred mesiacom vymenili ružinovského odchovanca do Buffala, odkiaľ následne putoval do Washingtonu. Halák v utorok údajne nechcel hrať proti bývalým spoluhráčom, o čom hovoril aj tréner Adam Oates.

 

"Jaro nikdy nepovedal, že by nechcel nastúpiť proti St. Louis. Súkromná konverzácia medzi hráčom a trénerom by mala zostať súkromnou a nemalo by sa o nej diskutovať s médiami. Som znepokojený, že tréner narušil túto dôveru. Jeho komentáre neboli presné. Rozhodnutia, kto nastúpi, robí tréner, nie hráči," uviedol vo svojom stanovisku Allan Walsh. 

 

Dvadsaťosemročný Halák chytal v St. Louis štyri roky, predtým pôsobil v Montreale. Do Capitals prišiel 5. marca v závere prestupového obdobia. Halák za St. Louis odchytal v tejto sezóne 40 stretnutí s priemerom 2,23 inkasovaného gólu a 91,7 % úspešnosťou zákrokov. V jedenástich štartoch za Washington má priemer 2,53 inkasovaného gólu a 92,3 % úspešnosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona