NFL: Šampión Denver angažoval quarterbacka Marka Sancheza

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 17:39 • 2 min
NFL: Šampión Denver angažoval quarterbacka Marka Sancheza

DENVER - Úradujúci šampión profesionálnej zámorskej súťaže amerického futbalu NFL Denver Broncos si našiel nového quarterbacka. Po konci kariéry Peytona Manninga a odchode jeho náhradníka Brocka Osweilera do Houstonu Texans do kádra k neskúsenému Trevorovi Siemianovi pribudol Mark Sanchez.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér Denveru John Elway ho angažoval z Philadelphie Eagles za podmienečný výber v siedmom kole draftu nováčikov 2017. Dvadsaťdeväťročný bývalý rozohrávač New Yorku Jets v ročníku 2016 zarobí 4,5 milióna amerických dolárov. "Prinesie skúsenosti a vodcovské schopnosti. Je to prvý krok nášho procesu," napísal na twitteri Elway.


Neznamená to však, že Broncos sa nepokúsia získať ešte jedného quarterbacka. V hre je predovšetkým Colin Kaepernick zo San Fransica 49ers, o ktorého sa okrem Denveru zaujímajú tiež v Clevelande Browns, kde prepustili 23-ročného problémového Johnnyho Manziela. Pre spomenuté mužstvo z Kalifornie nebude problém, pokiaľ Kaepernick zotrvá v jeho drese aj v nasledujúcej sezóne. Informácie sú z oficiálneho webu profiligy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies