NFL: Rekordný Manning prihral už cez 71 840 yardov

NETKY.SK • 16 November 2015, 12:31 • 2 min
NFL: Rekordný Manning prihral už cez 71 840 yardov

DENVER - Hviezda amerického futbalu v službách Denveru Broncos Peyton Manning sa stal rekordérom zámorskej súťaže NFL v prihrávkach na dĺžku yardov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný quarterback dosiahol významný míľnik v kariére v nedeľňajšom súboji proti mužstvu Kansas City Chiefs. Manning rozdal v doterajšej kariére prihrávky už cez 71 840 yardov a prekonal Bretta Favra. Lopta, s ktorou utvoril nový rekord, si nájde miesto v Sieni slávy.

 


Rodák z New Orleans pôsobí v drese Broncos štvrtú sezónu, prvých štrnásť rokov kariéry odohral v tíme Indianapolis Colts. Manning je držiteľom viacerých rekordov NFL, v roku 2007 ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča Super Bowlu. Na konte má najviac sezón v NFL, v ktorých rozdal prihrávky cez minimálne 4000 yardov. Informoval portál Sports Illustrated.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona