NFL: Manningov náhradník Houstončanom za 72 miliónov

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 15:45 • 2 min
NFL: Manningov náhradník Houstončanom za 72 miliónov

DENVER - Úradujúci šampión profesionálnej zámorskej súťaže amerického futbalu NFL Denver Broncos musí začať odznova na poste quarterbacka. Po konci kariéry Peytona Manninga prišli v Colorade aj o jeho náhradníka Brocka Osweilera.

slovakia

left justify in out

Toho zlákala organizácia Houston Texans kontraktom na štyri roky za 72 miliónov amerických dolárov. Prvýkrát od Baltimoru Ravens v roku 2001 sa stane, že obhajca Trofeje Vincea Lombardiho vstúpi do novej sezóny bez svojich prvých dvoch rozohrávačov z triumfálneho ročníka.

 

"Budeme stavať na hráčoch, ktorí chcú pôsobiť v našom klube," vyhlásil generálny manažér "oranžových" John Elway. Ten nepodlieha panike ani napriek tomu, že jeho tím v úvodných dňoch po otvorení trhu s voľnými hráčmi opustili tiež dvaja členovia obávanej defenzívy: Malik Jackson sa upísal mužstvu Jacksonville Jaguars na šesť rokov za 90 miliónov USD a Danny Trevathan zamieril do Chicaga Bears, kde uzavrel zmluvu na štyri roky v hodnote 28 miliónov USD. Navyše, Miami Dolphins ponúkli útočnému bežcovi C.J. Andersonovi 18 miliónov USD počas štyroch rokov. Vedenie Broncos má päť dní, aby dorovnalo, inak za Andersona nedostane žiadnu kompenzáciu.

 

Oficiálny web profiligy špekuluje o možnom novom quarterbackovi v Denveri. V hre sú Colian Kaepernick zo San Francisca 49ers či Ryan Fitzpatrick (naposledy New York Jets) a Robert Griffin III (naposledy Washington Redskins), ktorí sú momentálne bez angažmánu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies