NFL: Manning bude pokračovať v drese Broncos

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 10:02 • 2 min
NFL: Manning bude pokračovať v drese Broncos

ENGLEWOOD - Päťnásobný najužitočnejší hráč zámorskej súťaže v americkom futbale NFL Peyton Manning prešiel zdravotnou prehliadkou a podpísal nový kontrakt s Denverom.

slovakia

left justify in out

Na čoskoro 39-ročného (nar. 24. marca 1976) quarterbacka čaká 18. sezóna v NFL a štvrtá v drese Broncos. Predtým pôsobil v Indianapolise, s ktorým v roku 2006 vyhral Super Bowl. Práve Colts vystavili Denveru stopku v play-off ostatného ročníka. Po tejto prehre uvažoval starší brat quarterbacka New Yorku Giants Eliho Manninga o ukončení kariéry. Pred pár týždňami však na stretnutí s generálnym manažérom Broncos Johnom Elwayom vyjadril Peyton Manning odhodlanie pokračovať. Podľa novej zmluvy zarobí 15 miliónov amerických dolárov, o štyri menej než mu zaručoval predchádzajúci kontrakt. Vďaka prípadným bonusom sa môže vrátiť na pôvodnú hodnotu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona