NFL: Bývalý hráč McMahon si pochvaľuje marihuanu

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:51 • 2 min
NFL: Bývalý hráč McMahon si pochvaľuje marihuanu

CHICAGO - Jim McMahon, bývalý hráč tímu Chicago Bears, účastníka najvyššej zámorskej súťaže v americkom futbale (NFL) mal počas svojej kariéry množstvo zranení a zdravotné problémy ho trápia aj na športovom dôchodku. McMahon tvrdí, že konečne našiel niečo, čo mu naozaj pomáha - marihuana.

slovakia

left justify in out

 Podľa neho by mali hráči NFL prestať užívať rôzne lieky od bolesti a mali by využívať liečivé účinky marihuany. "Je veľa využití tejto rastliny. Státisíce ľudí umierajú z negatívnych účinkov liekov od bolesti, ale nikto nezomrel po užití konope," povedal McMahon a pridal sa k nemu aj ďalší bývalý hráč NFL Leonard Marshall: "Moja kvalita života sa zlepšila, odkedy som si pomohol marihuanou."

 

Komisár NFL Roger Goodell aj napriek týmto vyjadreniam vyhlásil, že sa liga nechystá zmeniť svoj názor na marihuanu, ktorú považuje za zakázanú látku a aktívni hráči ju nesmú používať. "Je to politika NFL a veríme, že je to správne vzhľadom na dlhodobé zdravie našich hráčov. V najbližšom období sa na tom nič meniť nebude," uviedol Goodell. Informácie uverejnil portál nbcsports.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona