NFL: Bradyho víťazný dres zo Super Bowlu našli v Mexiku

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 07:54 • 2 min
NFL: Bradyho víťazný dres zo Super Bowlu našli v Mexiku

WASHINGTON - Víťazný dres rozohrávača New England Patriots Toma Bradyho našli za pomoci FBI a mexických úradov v Mexiku.

slovakia

left justify in out

Najužitočnejší hráč 51. ročníka Super Bowlu prišiel o svoj dres v šatni po finálovom zápase, v ktorom jeho tím zdolal Atlantu Falcons 34:28 po predĺžení. Polícia ohodnotila zmiznutý dres na 500.000 dolárov.

 

Zástupcovia NFL potvrdili v pondelok, že stratený dres má v rukách zástupca medzinárodného média. Ochranka New England Patriots sa tiež podieľala na pátračskej operácii. Informáciu potvrdil na Twitteri tiež šéf houstonskej polície Art Acevedo.

 

NFL uviedla, že našla tiež Bradyho víťazný dres spred dvoch rokov, New England vtedy zvíťazil nad Seattlom Seahawks. Zástupcovia súťaže boli prekvapení z tohto nálezu, keďže nebolo doteraz verejne známe, že by tento dres zmizol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies