NFL: Brady hlavnou postavou úvodu novej sezóny

NETKY.SK • 9 September 2015, 11:00 • 2 min
NFL: Brady hlavnou postavou úvodu novej sezóny

FOXBOROUGH - Vo štvrtok sa úvodným zápasom začne nový ročník NFL v americkom futbale, a v zámorí sa nehovorí o ničom inom ako o zrušení trestu pre Toma Bradyho.

slovakia

left justify in out

Rozohrávač obhajcov titulu New England Patriots mal stáť úvodné štyri zápasy základnej časti pre účasť na podvode s podhustenými loptami v januárovom finále konferencie AFC play-off proti Indianapolisu. Patrioti podľa vyšetrovacej správy Teda Wellsa 18. januára v domácom zápase zámerne poslali do hry mäkšie lopty, čím proti pravidlám získali výhodu pre svojho hviezdneho quarterbacka. Klub by mal za "podfuk" zaplatiť pokutu rovný milión amerických dolárov.

 

Federálny sudca týždeň pred otvorením sezóny dištanc pre Bradyho zrušil a hráč môže nastúpiť vo štvrtok 10. septembra doma proti Pittsburghu. "Z toho, čo sa dialo uplynulých sedem mesiacov, mám veľa zmiešaných pocitov, ale nemienim sa o ne podeliť. Teraz sa chcem sústrediť na to, čo ma čaká. V šatni máme veľa chlapcov, ktorí tvrdo pracovali, aby sa dostali na túto úroveň. Som plný očakávaní," povedal už 38-ročný rodák z Kalifornie, ktorého ani veľmi nezaujíma, či sa komisár NFL Roger Goodell odvolá proti verdiktu súdu.

 

"Je to ich voľba a ich rola v tejto hre. Mojou úlohou je hrať futbal a na to sa skutočne teším," dal Brady priebežnú bodku za kauzou "Podfuk".

 

Po foxboroughskej štvrtkovej ouvertúre sa NFL naplno rozbehne v nedeľu ďalšími 13 zápasmi a prvý týždeň uzavrú dva pondelňajšie súboje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies