Nezvyčajný príbeh: Z mladého študenta sa počas jedného týždňa stal otec aj dedko

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 12:59 • 2 min
Nezvyčajný príbeh: Z mladého študenta sa počas jedného týždňa stal otec aj dedko

Tommy Connolly si žil obyčajný študentský život. Brigádoval , venoval sa športu a posedával s priateľmi. Jedného dňa však na Facebooku dostal správu, ktorá jeho mladícky život obrátila naruby.

slovakia

left justify in out

Tommymu znenazdajky napísala jeho 17-ročná sesternica Kiarna, ktorú nevidel 10 rokov. Po jednom desaťročí sa na neho obrátila so zúfalou prosbou.

 

Ocitla sa na dne, rozhádala sa s rodinou, vyhodili ju zo školy, mala množstvo závislostí, skončila na ulici a otehotnela. V podstate pokazila všetko, čo sa dalo, na totálku. Ako bonus, chlapca s ktorým počala dieťa, zavreli do väzenia.

 

Chrabrý bratranec Tommy sa zachoval tak, ako by sa asi len málokto v jeho situácii. Bez váhania Kiarnu zobral k sebe domov a dokonca si ju adoptoval. Chcel mať istotu, že o ňu bude konečne dobre postarané a neskončí zase na ulici. To nie je všetko.

 

Keďže bola Kiarna neplnoletá, sociálka by jej dieťatko zobrala hneď po narodení. Tým, že si ju Tommy vzal pod ochranné krídla, rodina mohla ostať spolu.  

 

Týždeň potom, ako Tommy oficiálne dostal status otca, sa Kiarne narodil syn. V 23 rokoch sa tak stal otcom aj starým otcom. Najbližších niekoľko dní učieval v nemocnici, aby bol Kiarne a malému na blízku.

 

Skromný Tommy sa dokonca ani nepovažuje za žiadneho hrdinu. Tvrdí, že len urobil potrebnú a dobrú vec, ktorá ho robí šťastným. Verí, že ak by každý kto môže, pomohol, svet by sa zmenil na lepšie miesto.

 

Príbeh o dobrákovi sa rýchlo rozšíril. V priebehu 18 dní ľudia na pomoc mladej rodinke vyzbierali  viac ako 40-tisíc dolárov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona