Nezvyčajná výzva americkej polície: Nenaháňajte medvede opití

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 14:18 • 2 min
Nezvyčajná výzva americkej polície: Nenaháňajte medvede opití

NORTH ADAMS - Polícia z mesta North Adams v štáte Massachusetts vyzvala ľudí, aby v stave opitosti neprenasledovali medvede, ktoré žijú v miestnych lesoch.

slovakia

left justify in out

Ochrancovia zákona zverejnili upozornenie v pondelok na sociálnej sieti Facebook. Reagovali tak na konanie istého obyvateľa mesta, ktorý sa pod vplyvom alkoholu a so sekerou v ruke vybral loviť medvede. Takýmto spôsobom ich vraj chcel vyhnať zo svojho pozemku.

 

„Policajné oddelenie mesta North Adams upozorňuje všetkých obyvateľov, aby nenaháňali medvede po lese s tupou sekerou a ešte k tomu opití. Áno, presne to sa stalo túto noc. Chápeme, že v okolí sa vyskytujú medvede. No ak nejakého zbadáte, nechajte ho tak a zavolajte nám. Nepotrebujeme, aby sa ktokoľvek hral na Davyho Crocketta (americký ľudový hrdina, pozn. SITA) a opitý naháňal medvede po lese s tupou sekerou. Je to jednoducho zlý nápad, ktorý sa nemôže skončiť dobre,“ napísali na Facebook. Muž, ktorý sa postaral o rozruch, skončil napokon v policajnej cele, z ktorej ho po niekoľkých hodinách pustili na slobodu. Nevzniesli vraj voči nemu žiadne obvinenia.

 

 

 

**Chasing bears through the woods drunk with a dull hatchet is strongly not advised** The North Adams Police...

Posted by North Adams Police Department, Massachusetts on Monday, May 11, 2015

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona