Nezvratný osud: Spiaceho muža zabila padajúca krava!

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 10:03 • 2 min
Nezvratný osud: Spiaceho muža zabila padajúca krava!

RIO DE JANEIRO – Osudu sa niekedy nedá vyhnúť! Brazílčan Joao Maria de Souza (†45) si pokojne spal spolu so svojou manželkou v posteli, keď na neho padla krava!

slovakia

left justify in out

Takmer 1,3 tonová krava pravdepodobne utiekla z neďalekej farmy a zatúlala sa až k Souzovmu domu. Z kopca, ktorý je priamo spojený s ich domom, prešla na strechu a tá váhu zvieraťa neudržala. Krava sa prepadla rovno do postele nič netušiacich manželov.

Souzu previezli s početnými zraneniami previezli do nemocnice. Lekári ho už žiaľ nemohli zachrániť a zomrel na rozsiahle vnútorné krvácanie. Souzova manželka, ktorá ležala vedľa svojho manžela, vyviazla z kuriózneho incidentu akoby zázrakom bez zranenia.

„Byť rozdrvený kravou vo vlastnej posteli je tá najnepravdepodobnejšia cesta, ktorou opustíte zem,“ povedal Souzov brat Hoje em Dia. „Nebola to však krava, čo zabilo môjho brata, bolo to neuveriteľné dlhé čakanie na pomoc,“ komentoval tragiskú situáciu Hoje em Dia.

Nemocnica však obvinenia odmieta a podľa brazílskej televízie SuperCanal „poskytla Souzovi adekvátnu starostlivosť.“

Polícia našla majiteľa kravy a podľa televízie SuperCanal ho údajne vinia z celého incidentu, pretože nesie za kravu zodpovednosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies