Nezvestný Nicolas: So životom sa lúčil cez SMS-ku

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 14:47 • 2 min
Nezvestný Nicolas: So životom sa lúčil cez SMS-ku

BRATISLAVA - Policajti z Prievidze pátrajú po nezvestnom 18-ročnom Nikolasovi Markovi z Kanianky v okrese Prievidza.

slovakia

left justify in out

Mladík dnes pred ôsmou ráno odišiel z domu do školy v Prievidzi. Po necelej hodine svojej mame a priateľke napísal SMS, že sa lúči so životom, aby mu odpustili a nehľadali ho. Potom sa už neozval, telefón má striedavo vypnutý a zapnutý. Podľa posledných informácii polície má Nikolas pri sebe väčšie množstvo tabletiek proti bolesti. Nezvestnosť svojho syna dnes ráno polícii oznámila jeho mama. Agentúru SITA o tom informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Nikolas je asi 185 centimetrov vysoký, štíhlej atletickej postavy. Má hnedé krátke vlasy a hnedé oči. Na sebe mal naposledy modrú bundu a svetlokrémové rifle. Obuté mal modro-biele tenisky a so sebou čierno-modrý ruksak Nike a mobil Samsung Galaxy S4. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu ľudia nahlásiť na najbližšom policajnom oddelení, alebo na bezplatnej linke 158. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies