Nezvestný Kristián Š. (†27) zo Sládkovičova sa našiel mŕtvy

NETKY.SK • 18 September 2013, 19:30 • 2 min
Nezvestný Kristián Š. (†27) zo Sládkovičova sa našiel mŕtvy

SLÁDKOVIČOVO – Nezvestného Kristiána Šimka dnes našli obeseného neďaleko železničnej trate, ktorá križuje cestu medzi Sládkovičovom a Košútmi.

slovakia

left justify in out

„V stredu 18.9. okolo 10.30 neďaleko železničnej trate, ktorá vedie  medzi Sládkovičovom a Košútmi našiel náhodný okoloidúci obeseného človeka. Po privolaní polície sa zistilo, že ide o nezvestného Kristiána Šimka, po ktorom prebiehalo pátranie. Polícia cudzie zavinenie vylúčila,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa JUDr. Mária Linkešová pre Netky.sk.

Kristián Šimko odišiel k zubárovi ešte v pondelok 9. 9. 2013 o 10.30, avšak domov sa už nevrátil. Jeho otec ešte v ten deň nahlásil nezvestnosť svojho syna. Nezvestný 27-ročný Kristián Šimko bol naposledy videný v čakárni zubnej ambulancie v Sládkovičove. V mieste bydliska ho poznali ako slušného mladého muža, ktorý sa vždy pozdravil, avšak bol samotárskej povahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies