Nezvestný futbalista stihol ešte z lietadla poslať hlasovú správu, ktorá zamrazí

NETKY.SK • 23 Január 2019, 09:51 • 2 min
Nezvestný futbalista stihol ešte z lietadla poslať hlasovú správu, ktorá zamrazí

PROGRESO / CARDIFF - Anglické úrady po nočnom prerušení obnovili pátranie po zmiznutom súkromnom lietadle PA-46 na palube s argentínskym futbalistom Emilianom Salom. Dvadsaťosemročný útočník len pred niekoľkými dňami prestúpil z francúzskeho FC Nantes do tímu waleského účastníka anglickej Premier League Cardiff City za sumu 15 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Keď stroj letel blízko Lamanšského prielivu v oblasti ostrova Guernsey, došlo k prerušeniu spojenia a následne lietadlo s dvoma mužmi na palube (pilotom a futbalistom) zmizlo z radarov. Doteraz nie je známe, čo sa mohlo stať, pravdepodobne došlo k havárii. Podľa policajných zdrojov v Guernsey do pátrania zapojili dve lietadlá, ktoré zatiaľ bezvýsledne prehľadávajú oblasť s najvyššou pravdepodobnosťou výskytu zmiznutého stroja.

 

Veľké obavy o argentínskeho futbalistu, nevedia ho nájsť a jeho lietadlo zmizlo z radarov!

 

"Ak sa im aj podarilo dosadnúť na vodnú hladinu, ich šanca na prežitie je minimálna," napísali policajti z Guernsey na twitteri.

Najnovšie prenikla do médií informácia, že Sala sa ešte ozval priateľom prostredníctvom hlasovej správy z paluby lietadla smerujúceho do Cardiffu. "Som tu hore v lietadle, ktoré sa práve rozpadá a ja som na ceste do Cardiffu. Ak do hodiny a pol nebudete mať odo mňa žiadne správy, bude už zbytočné ma hľadať, lebo ma nenájdete. Ocko, mám strach," cituje zrejme posledné slová Emiliana Salu aj rakúsky športový postál laola1.at.

Správu o zmiznutí svojho syna sa doma v Argentíne dozvedel aj otec Horácio Sala. "Dozvedel som sa to od priateľa a som zúfalý. Hodiny plynú a ja začínam myslieť už na to najhoršie," povedal Horácio Sala pred televíznu stanicu C5N. Po chvíli skľúčene dodal: "Ešte v nedeľu sme boli v spojení. Môj syn bol taký šťastný, že pôjde do veľkého klubu..."
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona