Nezvestný Brit Karl Law je mŕtvy: Jeho telo vytiahli z Vltavy!

NETKY.SK • 8 December 2014, 17:49 • 2 min
Nezvestný Brit Karl Law je mŕtvy: Jeho telo vytiahli z Vltavy!

PRAHA/LONDÝN - Telo 34-ročného Brita Karla Lawa, ktorý bol nezvestný od 16. novembra, sa pravdepodobne našlo v nedeľu popoludní na pražskom úseku Vltavy. Informáciu priniesla britská verejnoprávna BBC s odvolaním sa na bratranca zosnulého.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť úmrtie britského štátneho príslušníka v Prahe. Sme v kontakte tak s miestnymi úradmi, ako aj s jeho rodinou a pomáhame im v tomto pre nich ťažkom období s konzulárnymi krokmi," citovala BBC nemenovaného hovorcu  britského rezortu zahraničných vecí.
     

Český rezort diplomacie sa k záležitosti nevyjadril a odkázal na políciu, píše dnes internetový server iDNES.cz.
     

Podľa rovnakého zdroja česká polícia túto správu zatiaľ nepotvrdila s tým, že identitu muža, ktorý bol vo vode tri až päť týždňov, musí potvrdiť nariadená pitva.
     

Karl Law bol nezvestný od 16. novembra, keď s bratrancom oslavoval v Prahe rozlúčku so slobodou, a stratil sa pri presune medzi barmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona