Nezvestný 57-ročný muž zo Svidníka zomrel pri dopravnej nehode

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 14:23 • 2 min
Nezvestný 57-ročný muž zo Svidníka zomrel pri dopravnej nehode

SVIDNÍK - Nezvestný 57-ročný muž zo Svidníka zomrel pri dopravnej nehode pred obcou Malá Poľana v Stropkovskom okrese. Ako informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik, nezvestnosť muža nahlásil v pondelok jeho 28-ročný syn.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií od oznamovateľa mal jeho otec v sobotu večer odcestovať do múzea v Medzilaborciach. "Policajti vykonali previerky na viacerých miestach vo Svidníku a Medzilaborciach, nezvestného muža však nenašli," priblížil.

 

Ako ďalej uviedol, v utorok v čase okolo 16.45 h bola policajná hliadka vyslaná k nálezu havarovaného osobného auta Volkswagen Polo pred obcou Malá Poľana v okrese Stropkov v smere od Medzilaboriec. "Pri vozidle bolo nájdené aj nehybné telo mužského pohlavia. Nebohý muž bol následne stotožnený ako nezvestný 57-ročný Svidníčan," doplnil Džobanik.

 

K dopravnej nehode podľa jeho ďalších slov došlo od soboty v čase okolo 23.45 h do utorka 16.40 h. "Vozidlo v smere od Krásneho Brodu na Stropkov viedol 57-ročný Svidníčan. Počas tejto jazdy za presne nezistených okolností zišiel s autom mimo vozovku a prednou časťou vozidla narazil do stromu," priblížil okolnosti nehody.

 

Telo nebohého prevezú na pracovisko súdneho lekárstva v Prešove, kde vykonajú pitvu. "Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona