Nezvestnú českú školáčku našli podchladenú na poli, je v poriadku

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 10:46 • 2 min
Nezvestnú českú školáčku našli podchladenú na poli, je v poriadku

PRAHA - Deväťročnú školáčku z obce Vlčnov v okrese Uherské Hradište v Zlínskom kraji, ktorá bola nezvestná od utorkového odchodu zo školy, našli dnes popoludní na poli pri obci Drslavice síce v podchladenom stave, ale bez zranení. Dvojdňové policajné pátranie skončilo úspešne a šťastne, vyplýva z informácií internetového serveru iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Motív úteku dievčaťa zatiaľ nie je známy, podľa jej otca mohlo ísť o skratové konanie. Eliška však bola rada, keď pri nej pristál vrtuľník, ktorého posádka ju objavila a komunikovala aj so zdravotníkmi, ktorí ju previezli na detské oddelenie nemocnice v Uherskom Hradišti. Hovorca záchrannej zdravotníckej služby Petr Olšan potvrdil, že bola síce podchladená, ale bez viditeľného zranenia.

Pre dievča to nebola prvá podobná skúsenosť. Už vlani v januári bola krátky čas nezvestná, no po niekoľkých hodinách pátrania ju našli v lese so zlomenou nohou. Vtedy boli dôvodom jej počínania obavy po tom, čo dostala v škole pokarhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies