Nezvestné trojročné dievčatko našli v kukuričnom poli, strážil ho malý psík

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 19:51 • 2 min
Nezvestné trojročné dievčatko našli v kukuričnom poli, strážil ho malý psík

QULIN - Happyendom sa skončila nočná pátracia akcia po trojročnom dievčatku, ktoré sa stratilo vo štvrtok večer v mestečku Qulin v americkom štáte Missouri.

slovakia

left justify in out

Dievčatko našli ráno v kukuričnom poli neďaleko mesta, pričom po jej boku bol jej malý psík, ktorý na ňu záchranárov upozornil štekaním.

 

Ako informuje agentúra Associated Press, dievčatko sa nečakane vybralo na prechádzku z rodičovského domu okolo pol deviatej večer miestneho času (pol štvrtej nadránom SELČ).

 

Rodičia zakrátko zburcovali políciu, no pátracia akcia, ktorej súčasťou bolo aj prieskumné lietadlo, nepriniesla žiaden výsledok.

Ten sa dostavil až okolo ôsmej hodiny ráno, keď dobrovoľníci s pátracími psami prečesávali kukuričné pole neďaleko Qulinu.

 

V jednu chvíľu začali psy zúrivo štekať, pričom z diaľky im odpovedal tenučký štekot verného jorkšírskeho teriéra, ktorý zrejme dievčatko celú noc strážil. Dievčatko je doštípané od komárov, ale inak je v dobrom zdravotnom stave.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies