Nezvestné 16-ročné dievča z Veľkého Krtíša našli dnes mŕtve

NETKY.SK • 10 Jún 2011, 13:46 • 2 min
Nezvestné 16-ročné dievča z Veľkého Krtíša našli dnes mŕtve

Nezvestné 16-ročné dievča z Veľkého Krtíša našli dnes mŕtve

slovakia

left justify in out

img

Nezvestnú 16-ročnú Zlaticu Kovácsovú z Veľkého Krtíša našli dnes krátko predpoludním bez známok života v lesnom poraste na ulici Boženy Nemcovej v časti Viničky v meste Veľký Krtíš. TASR informovala Petra Vašková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.
      Dievča bolo nezvestné od nedele (5.6.), kedy naposledy odišlo z miesta svojho trvalého bydliska. "Polícia od tých chvíľ vykonávala pátraciu činnosť po nezvestnej dievčine. V predchádzajúcich dňoch sa uskutočnilo viacero pátracích akcií," podotkla Vašková s tým, že pátranie pokračovalo aj od dnešného rána.
      Ohliadajúci lekár podľa Vaškovej nariadil za účelom zistenia presnej príčiny smrti dievčaťa vykonať súdnu pitvu. "Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodala Vašková s tým, že bližšie informácie poskytne polícia po ukončení vyšetrovania.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona