Nezodpovedná vodička: Opitá viezla dve deti a nezastavila na stopke!

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 11:49 • 2 min
Nezodpovedná vodička: Opitá viezla dve deti a nezastavila na stopke!

POPRAD - Popradskí dopravní policajti obvinili včera 34-ročnú ženu z Popradu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Obvinená žena viedla v utorok dopoludnia po Novej ulici v Poprade - Veľkej osobné auto Opel Astra.Pred železničným priecestím na predmetnej ulici nerešpektovala dopravnú značku STOJ, daj prednosť v jazde, vozidlo nezastavila a pokračovala plynule cez železničné priecestie.Zastavila ju preto hliadka PMJ, ktorá vodičku pri kontrole podrobila aj dychovej skúške na alkohol.

 

"Výsledok bol pozitívny s hodnotou 0,61 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu (takmer 1,3 promile)," informoval Netky prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník. Okrem toho v tom čase v jej vozidle na sedadle spolujazdca nebola maloletá osoba pripútaná bezpečnostným pásom a vzadu sedela v sedačke jej dcérka.

 

Obvinená vodička bola umiestnená do cely policajného zaistenia a stíhaná v takzvanom. super rýchlom konaní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies