Neznášam, keď ma označujú za osamelého, tvrdí Drake

NETKY.SK • 19 Október 2013, 17:43 • 2 min
Neznášam, keď ma označujú za osamelého, tvrdí Drake

BRATISLAVA - Kanadský rapper uviedol, že je šťastný a jeho život je plný nadšenia.

slovakia

left justify in out

Kanadský rapper, spevák a herec Drake uviedol, že neznáša, keď ho ľudia označujú za osamelého a emotívneho človeka. Dvadsaťšesťročný rodák z Toronta to vyhlásil v rozhovore pre kanadské CBC Radio. "Už ma unavuje, že ľudia o mne hovoria ako o osamelom a emotívnom človeku, pričom majú pocit, že túžim po nejakej žene. Neznášam tieto reči, naozaj mi to prekáža. Robím hudbu, vďaka ktorej môžu ľudia precítiť emócie, ale v skutočnosti taký nie som. Som šťastný, môj život je plný nadšenia, nie je to žiaden smutný, depresívny príbeh," povedal Drake.

Drake, celým menom Aubrey Drake Graham, po odchode zo strednej školy začínal ako herec v seriáli Degrassi: The Next Generation (2001). Na hudobnej scéne debutoval v roku 2006 mixtapeom Room For Improvement, neskôr vydal štúdiové albumy Thank Me Later (2010), Take Care (2011) a Nothing Was The Same (2013), ktoré sa všetky umiestnili na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má jednu Grammy, štyri Juno Awards, päť BET Awards či dve Teen Choice Awards. Ako herec sa okrem spomínaného seriálu Degrassi: The Next Generation objavil napríklad v snímkach Charlie Bartlett (2007) alebo Breakaway (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona