Neznámy páchatelia v noci prepadli dve ženy

NETKY.SK • 7 December 2013, 15:41 • 2 min
Neznámy páchatelia v noci prepadli dve ženy

BRATISLAVA - Dve ženy v noci v Liptovskom Mikuláši prepadli neznámi páchatelia. Jednu ženu páchateľ prepadol krátko pred polnocou v parku na Rachmaninovom námestí, približne o pol hodinu neskôr dvaja páchatelia prepadli ďalšiu ženu pri obchodnom dome na Garbiarskej ulici.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. V Parku na Rachmaninovom námestí zatiaľ neznámy páchateľ prepadol 50-ročnú ženu, ktorej chcel strhnúť z ramena kabelku. Žena sa však bránila, páchateľ ju preto udrel do úst. Žena pri útoku spadla na zem a vtedy jej vytrhol kabelku a utiekol. Podľa Balogovej sa k nemu neďaleko miesta prepadu pripojil komplic a spoločne odišli smerom do centra mesta.

Druhé lúpežné prepadnutie sa stalo približne o pol hodinu neskôr pri obchodnom dome na Garbiarskej ulici. Tu dvaja neznámi páchatelia prepadli 32-ročnú ženu. Ako uviedla Balogová, jeden z mužov ženu chytil oboma rukami zozadu za bundu, stiahol ju na zem a rozbil jej nos. Druhý páchateľ žene vytrhol kabelku, z miesta činu potom ušli. Obidve prepadnuté ženy utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. Ako dlho sa zo zranení budú ženy liečiť však zatiaľ presne neurčili. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre pokračujúci zločin lúpeže spáchaný formou spolupáchateľstva, informovala Balogová. Páchateľom v prípade ich zistenia a dokázania viny hrozí tri až osem rokov väzenia.

Polícia v Liptovskom Mikuláši po neznámych páchateľoch už pátra a o pomoc žiada aj verejnosť. Prípadný svedkovia týchto lúpežných prepadnutí môžu akékoľvek informácie, ktoré by pomohli vypátrať páchateľov, nahlásiť na bezplatnej linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Polícia v Liptovskom Mikuláši už posilnila hliadky v uliciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies