Neznámy páchateľ prepadol stávkovú kanceláriu

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 16:24 • 2 min
Neznámy páchateľ prepadol stávkovú kanceláriu

BRATISLAVA - Zatiaľ neznámy páchateľ dnes popoludní prepadol pobočku stávkovej kancelárie na Furdekovej ulici v Bratislave. Bratislavskí policajti po páchateľovi pátrajú. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

slovakia

left justify in out

Lúpež sa stala približne o 13:45, neznámy páchateľ maskovaný šiltovkou, šatkou a slnečnými okuliarmi vošiel do pobočky a pod hrozbou zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze. Peniaze dostal, policajti však zatiaľ nevyčíslili, koľko si páchateľ odniesol. Páchateľ z pobočky ušiel, pri prepadnutí nikoho nezranil.

Polícia po neznámom páchateľovi pátra, muž je vysoký približne 180 centimetrov, strednej postavy a môže mať 30-35 rokov. Ako informovala Považanová, podľa doterajších informácií mal v čase prepadu oblečenú čiernu košeľu, biele krátke nohavice a tmavé tenisky. Tvár si páchateľ maskoval čiernou šiltovkou, čiernou šatkou a slnečnými okuliarmi. Akékoľvek informácie, ktoré policajtom pomôžu objasniť lúpež, môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona