Neznámy páchateľ prepadol 85-ročného muža v Bratislave

NETKY.SK • 9 August 2017, 10:51 • 2 min
Neznámy páchateľ prepadol 85-ročného muža v Bratislave

BRATISLAVA - Polícia pátra po páchateľovi, ktorý mal počas utorka (8.8.) na Ružinovskej ulici v Bratislave prepadnúť 85-ročného muža. Zároveň sa obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osoby na kamerových záberoch.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií okolo 20.45 h pristúpil na Ružinovskej ulici doposiaľ neznámy páchateľ zozadu k poškodenému 85-ročnému mužovi a chytil čiernu koženú tašku, ktorú mal prevesenú cez rameno," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. S taškou mal následne páchateľ viackrát prudko trhnúť, následkom čoho muž stratil rovnováhu a spadol na zem. Páchateľ následne s taškou z miesta utiekol.

 

"Odcudzením tašky s obsahom osobných dokladov, platobných kariet, mobilného telefónu, ako aj finančnej hotovosti bola spôsobená celková škoda vo výške približne 450 eur. Pádom utrpel poškodený 85-ročný muž zranenia, s ktorými bol privolanou RZP prevezený k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc," dodal Szeiff.

 

Polícia v tejto súvislosti pátra po žene vo veku 25 – 30 rokov, ktorá je vysoká 170 – 175 cm. Oblečené mala modré rifľové nohavice, čierne tielko, na nohách obuté čierne tenisky, na hlave čierne slnečné okuliare. "Táto osoba by svojimi vedomosťami mohla pomôcť pri náležitom objasnení skutku," dodal Szeiff.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies